Kliniken


Receptionen: Här välkomnar vi dig och ditt djur för journalinskrivning, här finns också vårt rymliga väntrum, där du kan välja att sitta enskilt eller med andra. I butiken finns dietfoder som används vid olika åkommor eller sjukdomstillstånd. Vi har även friskfoder, som lämpar sig vid ditt djurs uppväxt, den aktiva hunden och seniorfoder för den äldre katten och hunden. Förutom det erbjuder vi schampo, fettsyror för pälsvård och mycket annat, klinikens kostrådgivare hjälper dig att hitta rätt produkt.

Laboratoriet: Blod- samt urinanalysering och cytologier. Vi analyserar provet samma dag, de flesta medan du väntar en stund. Vi samarbetar också med de främsta laboratorierna i landet. Alla blod och bakteriologiska tester kan utföras av eller via oss.

Röntgen: Vi gör undersökningar av lungor/hjärta, buk och skelett/leder. Vi utför höftleds och armbågsleds röntgen som sänds till Svenska Kennelklubben för bedömning. Maths Lindberg arbetar även med röntgenteknisk utbildning, han utbildar veterinärer och djursjukvårdare i tekniken runt om i Norden.

Ultraljud: Vi kan med hjälp av ultraljud undersöka inre organ t.ex lever, njurar och urinblåsa samt utföra dräktighetskontroller m.m.

Mottagningsrummet: Där gör veterinären och/eller djursjukvårdaren undersökningen och eventuella prover tas.


Operation: Djurets säkerhets är det mest viktiga, därför har vi valt narkosutrustning som motsvarar de mest optimala krav. Veterinärerna utför de flesta förekommande operationer.

Dagboende: Här bor hunden och katten under operationsdagen, djursjukvårdaren har alltid kontroll på ditt djurs välmående.

Tandvård: Vi genomför de flesta tandvårdsbehandlingar. Modern utrustning inklusive tandröntgen.
ADRESS J. A. Wettergrens gata 6, 421 30 Västra Frölunda     TELEFON 031 - 89 40 90

EMAIL info@husdjurshalsan.se